Υλικά:
Για 4-6 άτομα:800 γραμμάρια Αγκινάρες1½ κιλό κατσικάκι, κομμένο σε μερίδες6 φρέσκα κρεμμυδάκια¼ φλιτζανιού κούπας ελαιόλαδο2 αυγά2 λεμόνια1 κουταλιά της σούπας αλεύρι ή κορν φλάουρ½ φλιτζανιού κούπας άνηθος ψιλοκομμένοςλίγο αλάτιπιπέρι φρεσκοτριμμένο
Το κατσικάκι σε συνδυασμό με το αυγολέμονο και τις αγκινάρες σας προσφέρει μια ξεχωριστή γεύση και το κρέας του είναι τόσο μαλακό που νομίζετε ότι λιώνει! Ταιριάζει πάρα πολύ με λευκό ξηρό κρασί.
Απαιτούμενος χρόνος:
110 λεπτά