Σιγα την συνταγη θα μου πειτε..δεν ξερουμε να τηγανιζουμε καλαμαρακια?Κι ομως,ποσες φορες εχουμε επιχειρησει να τηγανισουμε καλαμαρακια και μας φευγει το αλευρι και παει στον πατο της κατσαρολας η του τηγανιου?Ποσες φορες τα καλαμαρακια τα μασαμε και δεν μασιουντε γιατι ειναι σκληρα?Δεν θα θέλατε ωραιότατα καλαμαράκια τραγανιστά απ'εξω και μαλακά από μέσα?Πάμε να δούμε πως θα πετύχουμε ωραιότατα τηγανιτά καλαμαράκια και σε γεύση και σε εμφάνιση!!!ΥΛΙΚΑ ------καλαμαρακια - 1 κιλο μετρια φρεσκα η’κατεψυγμεναχυμό λεμόνι - 1 λεμονιουζο 70 ml - 1 φλυτζανακι μικρο του καφεΑλατιαλευρι - για το παναρι