1 κιλό ψάρια παχιά (μπορεί να είναι κι ανάμεικτα: μπακαλιάρος, κοκκινόψαρο, μπαρμπουνάκια, φαγκρί)4 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες1 μάτσο σέλινο6 μεγάλα καρότα κομμένα μπαστουνάκια6 κολοκύθια μέγάλα κομμένα σε μπαστουνάκια10 πατάτες μεγάλεςΑλάτιΠιπέρι1 φλ. ελαιόλαδο1 λεμόνι, ο χυμός Ρίχνουμε στο πάτο μιας μεγάλης κατσαρόλας, το ελαιόλαδο. Βάζουμε μία στρώση κρεμμύδια. Πάνω από τα κρεμμύδια απλώνουμε τα σέλινα. Πάνω από τα σέλινα στρώνουμε τα καρότα. Ρίχνουμε νερό τόσο ώστε να φαίνεται. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά. Μετά βάζουμε μια στρώση κολοκύθια.