Αχ αυτά τα αφράτα μπιφτέκια! Το "Ιερό Δισκοπότηρο" όσων ασχολούνται με το μαγείρεμα! Πώς να πετύχεις τη σωστή ισορροπία υλικών ώστε να γίνουν τα μπιφτέκια αφράτα και ζουμερά αλλά και νόστιμα; Το μυστικό είναι η υγρασία. Δεν πρέπει να είναι στεγνά! Άρα, δεν θέλουν πολύ στύψιμο οι φρυγανιές ή το ψωμί που θα μουσκέψετε. Από την άλλη, άμα το παρακάνει κανείς θα διαλύονται, πρέπει να είναι κάπως σφιχτά και να "στέκονται" όταν τα ακουμπήσουμε στη σχάρα. Λεπτές ισορροπίες....