Οι χοιρινές μπριζόλες δεν είναι μόνο για τα κάρβουνα!!!!Έμαθα τη συνταγή από τη φίλη μου την Αρίστη γι αυτό της την αφιερώνω. Είναι ένα εύκολο φαγητό και είμαι σίγουρη ότι θα αρέσει σε όλους!!! Τα μανιτάρια, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το θυμάρι δίνουν μια ιδιαίτερη γεύση στις μπριζόλες μας.Προσοχή. Αν θέλουμε να μαγειρέψουμε περισσότερες μπριζόλες, ανάλογα προσθέτουμε περισσότερο κρεμμύδι, μανιτάρια, κρασί και λεμόνι. Τα υλικά μας:2 μπριζόλες (σβέρκος)4 κουταλίτσες λάδι1 κρεμμύδι σε φέτες250 γρ. φρέσκα μανιτάρια σε φέτες1 σκελ.