Jump to Navigation

Σοκολατόπιτα ...Απλά Θεική !!!!

up
121 users have voted.
ΣΠΕΣΙΑΛ ΑΦΡΑΤΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ!!!!ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ:2 κουπες αλευρι,1 κουπα ζαχαρη,1 κουπα γαλα.εβαπορε αδιαλυτο,6 κουταλιες της σουπας κακαο,2 κουταλακια του γλυκο μπεικιν παουντερ,1 κουταλακι του γλυκου σοδα,1 κουταλια της σουπας ξυδι,2 βανιλιες,250 γραμμαρια βουτυρο λιωμενο,6 αυγα,μια πρεζα αλατι!      ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Βαζουμε ολα τα υλικα στο μπολ και τα ανακατευουμε να ενσωματωθουν καλα με συρμα!Τοποθετουμε το μείγμα στην λαδοκολα στο ταψι (30) και την ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους αντιστασεις για 12 λεπτα(κοιταμε με ενα ξυλακι απο σουβλακι)!      Οταν κρυωσει την τρ
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Φανουρόπιτα εγγύηση της Γκόλφως !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
159 users have voted.
Φανουρόπιτα εγγύηση !!!Υλικά200 γρ.σταφιδες μαύρες400 γραμ.νερο200 γρ.χυμο πορτοκαλιού170 ηλιέλαιο η καλαμποκελαιο250 ζάχαρη άχνη1 κουταλιά κανέλα1μικρό κουταλάκι κοφτό γαρύφαλο1 κουταλιά σόδα800 γραμ.αλευρι Φαρίνα που φουσκώνει μόνο του.Ταψί 38 επί 25Για τη συνταγή πατήστε το σύνδεσμο: https://youtu.be/P_y93HmpDvY 

Παραδοσιακή Φανουρόπιτα Πλωμαρίτικη, χωρίς να Λασπώνει!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
157 users have voted.
 Παραδοσιακή Φανουρόπιτα Πλωμαρίτικη, χωρίς να Λασπώνει, δεν Ψιχουλιάζει κ γίνεται σε 5 Λεπτά!Μια Φανταστική Συνταγή Παραδοσιακή με απλά υλικά γίνεται σε 5 λεπτά και σας δείχνω βήμα βήμα ώστε να φτιάξετε αυτό το υπέροχο σχέδιο με την εικόνα του Αγίου Φανουρίου!!Φανουρόπιτα Παραδοσιακή Πλωμαρίτικη410 γρ Ηλιέλαιο ή Ελαιόλαδο450 γρ Φρέσκο Χυμό Πορτοκάλι450 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική1 βανίλια30 γρ Μπεικιν

Μόνο με 4 υλικά κ χωρίς μίξερ καταπληκτικό κέικ με γιαούρτι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
267 users have voted.
Κέικ γιαουρτιού με 4 υλικά !!!Σήμερα έφτιαξα .. Κέικ γιαουρτιού με 4 υλικά !!!

Πορτοκαλόπιτα μοναδική !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
308 users have voted.
Πορτοκαλόπιτα γευστική !!!!   Υλικά_ 1 πακέτο φύλλα κρούστας Βηρυτού,200ml.σπορελαιο,100 γρ ζάχαρη,1 φ.μπεικιν,4 αυγά,400 γρ γιαούρτι στραγγιστό ξύσμα ενός πορτοκαλιού!    Εκτέλεση:Καταρχήν εγώ τα φύλλα κρούστας τα είχα απλωμένα σε τραπεζομάντιλο για ένα 24ωρο να ξεραθούν πολύ!!      Χτυπάμε τα ασπράδια με μια πρέζα αλάτι να στέκεται το μείγμα!   Χτυπάμε τους κρόκους με την ζάχαρη,το μπέικιν,το ξύ


Main menu 2

1 | by Dr. Radut