Υλικά-----------------2 μεγάλα φιλέτα γλώσσας1 αυγό, Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, λίγο αλεύρι και φρυγανιά τριμένη.Βούτυρο για το τηγάνισμα και λίγο ελαιόλαδο.Εκτέλεση--------------Πλένουμε και στραγγίζουμε καλά τα φιλέτα, τα αλατοπιπερώνουμε κι απ’τις δύο μεριές, ρίχνουμε λίγη πάπρικα και τα αλευρώνουμε καλά.Βάζουμε σ’ένα πιάτο το αυγό και το χτυπάμε μ’ένα πιρούνι.Βουτάμε τα αλευρωμένα φιλέτα στο αυγό κι ακολούθως σε μπόλικη φρυγανιά ώστε να κολλήσει επάνω τους .Τα πατάμε ελαφρά με τα δάκτυλα και τα τηγανίζουμε σε βούτυρο ανάμεικ