Υλικά:
Για 4-6 άτομαΓια το φύλλο2 κούπες της σούπας αλεύρι ολικής αλέσεως1 κούπα της σούπας λευκό αλεύριαλάτιΜπέικιν πάουντερελαιόλαδολίγο νερό
Για τη γέμιση½ κιλό φρέσκο σπανάκιελαιόλαδο4-5 φρέσκα κρεμμύδια½ μάτσο φρέσκο κόλιανδρο½ μάτσο φρέσκο άνηθο½ μάτσο φρέσκο μαϊντανό50 γραμμάρια τυρί φέτα ή μυζήθρα2-3 αβγά2 πράσαμοσχοκάρυδοαλάτιπιπέριγάλα
Η παραδοσιακή ελληνική πίτα με φέτα, άνηθο και μαϊντανό
Απαιτούμενος χρόνος:
45 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: