Jump to Navigation

ΖΥΜΩΝΟΝΤΑΣ : ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΟΡΩΝ ♦♦ PANIFICAZIONE : TERMINI

up
207 users have voted.

  ΖΥΜΩΝΟΝΤΑΣ : ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΟΡΩΝ  - το αλευρι : αναλυτικα για το αλευρι μπορειτε να διαβασετε εδω. - η μαγια : υπαρχουν βασικα δυο ειδη μαγιας, η φυσικη μαγια και η επονομαζομενη μαγια μπυρας. Αναλυτικα για την φυσικη μαγια ή φυσικο προζυμι και την παρασκευη της, μπορειτε να διαβασετε εδω. Την ευρεως χρησιμοποιουμενη μαγια μπυρας θα την συναντησετε σε δυο μορφες : φρεσκια και αποξηραμενη. Το ονομα της το πηρε απο το γεγονος οτι παλια η παρασκευη της γινοταν απο υποπροϊοντα της ζυμωσης της μπυρας.

Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΓΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ // CONVERTITORE LIEVITI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
58 users have voted.
ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΓΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗΕπειδή με ρωτάτε συχνά, πως μπορείτε να μετατρέψετε το φυσικό προζύμι σε μαγιά μπύρας, σας παραθέτω ένα χρήσιμο πινακάκι με τις αντιστοιχίες στα διάφορα είδη μαγιάς : μαγιά μπύρας ξηρή / μαγιά μπύρας νωπή (ψυγείου) / φυσικό προζύμι με 45% υγρασία (κάποιοι το ονομάζουν και madre) / υγρό φυσικό προζύμι. Αν πάλι θέλετε να κάνετε τους υπολογισμούς σας με μολύβι

Η ΑΥΤΟΛΥΣΗ ♦♦ L' AUTOLISI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
95 users have voted.
Η ΑΥΤΟΛΥΣΗ Στην βιολογία, ως αυτόλυση χαρακτηρίζεται το φαινόμενο της καταστροφής των ιστών ενός οργανισμού, με ουσίες που παράγονται απο τον ίδιο τον οργανισμό κατά την διάρκεια ζυμώσεων; αναπτύσσονται δηλαδή διάφορα ένζυμα ικανά να αποδομήσουν τις πρωτεϊνες που εμπεριέχονται μέσα σε μικρούς απομονωμένους θύλακες στο εσωτερικό των κυττάρων.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut