Υλικά:
Για 6-8 άτομαΓια τη φάβα½ κιλό φάβα1 ξερό κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα2 σκελίδες σκόρδο1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδοαλάτιπιπέριΓια τους φαβοκεφτέδες1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 σκελίδα σκόρδο200 γραμμάρια φρυγανιά100 γραμμάρια αλεύρι2 αυγά200 γραμμάρια γραβιέρα Κρήτηςχυμό μισού λεμονιούελιές
Τέλειος μεζές για το μεσημεριανό σας
Απαιτούμενος χρόνος:
20 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας:
2
read more