Υλικά 50 άνθη κολοκυθιών μπόλικα ψιλοκομμένα άνηθο κρεμμυδάκι 1 μεγάλο κρεμμυδι χοντροκομμένο δυόσμο ψιλοκομμένο 2 καρότα τριμμένα στο ψιλό του τρίφτη 1 1/2 κούπας ρύζι Καρολίνα μια κούπα νερό αλατι πιπέρι ελαιόλαδο και στην κατσαρόλα και στην γέμιση Εκτέλεση πλένουμε πολύ καλά τα άνθη μας και αφαιρούμε από μέσα τον στήμονα!!! βάζουμε όλα τα υλικά σε μια λεκανίτσα και προσθέτουμε και μια κούπα νεράκι μέσα στην γέμιση!!!! βάζουμε μια κουταλιά σε κάθε ανθάκι και κλείνουμε ένα ένα τα φυλλαράκια προς το κέντρο τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα στην σειρά χωρίς να υπάρχουν κενά μεταξύ τους!!!!