ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ (6 ΆΤΟΜΑ)Προετοιμασία λαχανικά και φέτα2 μικρά κολοκυθάκια 100g φέτα 1 κλωναράκι δεντρολίβανο Αλάτι Πιπέρι Προετοιμασία του κέικ κάμερα 3 αυγά 200 γρ αλεύρι 100 γρ τυρί τριμμένο 10 ml ελαιόλαδο 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ Αλάτι Πιπέρι Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τη φλούδα χρησιμοποιώντας ένα αποφλοιωτή. Τα κοβουμε με ένα μαχαίρι σε φέτες. Σοτάρετε τα κολοκυθάκια σε κύβους με δεντρολίβανο στο ελαιόλαδο για 5 λεπτά. Ριχνουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε κατά διαστήματα με ένα ξύλινο κουτάλι. Εν τω μεταξύ, κόψτε τη φέτα σε κύβους σε ένα μπολ.