Jump to Navigation

Τάρτα με χαλούμι και προσούτο

up
207 users have voted.
Υλικά:  Για 6-8 άτομα1 φύλλο ζύμης κουρού8 φέτες προσούτο200 γραμμάρια χαλούμι κομμένο σε μικρούς κύβους4 σύκα ξερά ψιλοκομμένα800 γραμμάρια κρεμμύδια καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1 κουταλάκι του γλυκού φασκόμηλο ψιλοκομμένο3 κουταλιές της σούπας βούτυρο2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη6 κουταλιές της σούπας ξίδι λευκόαλάτιπιπέρι καυτερό Μια τάρτα με υπέροχη γεύση, με το κυπριακό τυρί, το χαλούμι και το εκλεκτής ποιότητας αλλαντικό, το ιταλικό προσούτο...μια τάρτα για ορεκτικό και όχι μόνο...
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Ντιπ από ζαμπόν με παξιμάδια

(sidagi.gr)
up
17641 users have voted.
Υλικά:  Για 4-6 άτομα20 παξιμάδια μικρά200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος ελαφρώς χτυπημένη2 κουταλιές της σούπας κάππαρη2 κουταλιές του γλυκού ξύσμα από λεμόνι2 κουταλιές του γλυκού φρέσκο χυμό λεμονιού2 κουταλιές του γλυκού ψιλοκομμένο άνηθο200 γραμμάρια φέτες ζαμπόνΛίγα φυλλαράκια άνηθου για το γαρνίρισμα 

Ντάκος με πάστα τόνου και ελιές

(sidagi.gr)
up
17611 users have voted.
Υλικά:  1 κονσέρβα τόνου6-8 μικροί ντάκοι6-7 φιλετάκια αντζούγιας3 κουταλιές της σούπας κρεμώδες τυρί½ φλιτζάνι τσαγιού ψιλκομμένο άνηθο5-6 πράσινες ελιές πλυμένες και ψιλκομμένες.1 λεμόνι ακέρωτο (θα χρησιμοποιήσουμε το ξύσμα του)½ λεμόνι (θα χρησιμοποιήσουμε το χυμό του)πιπέρι φρεσκοτριμμένο 

Ταραμοκεφτέδες

(sidagi.gr)
up
16110 users have voted.
Υλικά:  150 γρ. ταραμάς220 γρ. ψωμί ψίχα1,5 φλιτζάνι αλεύρι3 κρεμμυδάκια φρέσκαΜισό ματσάκι άνηθοΜισό ματσάκι μαϊντανό200 γρ. λάδι  Ξεχωριστά κεφτεδάκια που γίνονται εύκολα και εξαφανίζονται στη στιγμή! Απαιτούμενος χρόνος:  20 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: 

Σάντουιτς μουστάρδα τυρί

(sidagi.gr)
up
16945 users have voted.
Υλικά:  Για 2-4 άτομα2 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου4 φέτες ψωμί του τοστ112 γραμμάρια τυρί τσένταρ, φέτες2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Λαχταριστό κολατσιό για τους μικρούς και μεγάλους φίλους Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά


Main menu 2

1 | by Dr. Radut