Υλικά:
Για 2-4 άτομα2 κιλά μοσχάρι από τη σπάλα1/4 φλιτζανιού ξηρό κόκκινο κρασί2 φλιτζάνια τσαγιού ντοματάκια κονκασέ1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας2 κλαδάκια φρέσκο ή αποξηραμένο θυμάρι5 σκελίδες σκόρδο1 ½ φλιτζάνι τσαγιού νερό1 κυδώνι τριμμένο στον τρίφτη3 καρότα κομμένα σε φέτες1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδοαλάτιφρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αγαπημένη συνταγή για μοσχαράκι κοκκινιστό στην κατσαρόλα! Συνοδέψτε το με αρωματικό ρύζι
Απαιτούμενος χρόνος: