Μπορούμε να την φτιάξουμε με κριθαράκι ,η και μακαρονάκι κοφτό.ΥΛΙΚΑ1 φλυτζάνι του τσαγιού κριθαράκι μέτριο2 κύβοι κότας ,η κρέατος2 μικρά κρεμμύδια ξερά τριμμένα στον τρίφτη3-4 κλωνιά μαιντανό ψιλοκομμένο9 ποτήρια νερό2 κουτ.σούπας πελτέ ντομάτας1/2 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα τυρί τριμμένο κατά προτίμηση παρμεζάνα.ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το νερό ,ρίχνουμε τους κύβους και ανακατεύουμε μέχρι να λειώσουν .Προσθέτουμε και τον πελτέ και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί εντελώς .Ρίχνουμε και τον μαιντανό ψιλοκομμένο ,και την πάπρικα.Μόλις αρχίσει να βράζει προσθέτουμε και το ζυμαρικό [κ