Όλα Τα Μυστικά Για Να Φτιάξεις Τα Τέλεια Γιουβαρλάκια Αυγολέμονο !!!Γιουβαρλάκια αυγολέμονο. Μια αυθεντική, παραδοσιακή, ελληνική συνταγή με κιμά μοσχαρίσιο, ρύζι γλασέ και αυγολέμονο!450 γρ. άπαχος μοσχαρίσιος κιμάς80 γρ. ρύζι γλασέαλάτιπιπέρι2 κ.σ. ελαιόλαδο1 κ.σ. μαϊντανός2 λίτρα νερό1/2 κρεμμύδι1 φύλλο δάφνης40 γρ. ρύζι γλασέ2 κρόκοιχυμός από 1 λεμόνιΖυμώνουμε σε 1 μπολ τον κιμά, τα 80 γρ.