Υλικά:
Για 2-4 άτομα:
1200 γραμμάρια μοσχάρι κομμένο σε κύβους1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 πιπεριά μεγάλη καυτερή ψιλοκομμένη χωρίς τους σπόρους2 πιπεριές κόκκινες γλυκές1 κουταλιά του γλυκού τσίλι σκόνη2 κουταλιές του γλυκού κύμινολουκάνικο χωριάτικο κομμένα σε μικρά κομμάτια1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη ξερή1 κονσέρβα κον-κασέ2 κύβοι ζωμό βοδινό1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια στραγγισμένα και ξεβγαλμένααλάτιελαιόλαδοΓια το σεβίρισμα προαιρετικάΈνταμ ή γραβιέρα2 φλιτζάνια ρύζι βρασμένο σπυρωτό
Μπορείτε να το συνοδεύσετε με ρύζι και σαλάτα