Jump to Navigation

Cupcakes νηστίσιμα !!!

up
73 users have voted.
·Αφράτα γευστικά νηστίσιμα Cupcakes !! Υλικά:1 και 1/2 φλ.αλευρι φαρίνα,3/4 φλ.ζαχαρη,1/3 φλ.λαδι ελαφρύ,1/2 κ.γ.σοδα σκόνη,1 φλ.χυμο φρέσκου πορτοκαλιού,1 κ.σ.ξυδι,ξύσμα πορτοκαλιού,80 γρ σταγόνες κουβέρτουρας,μια πρέζα αλάτι!    Εκτέλεση:Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι,το αλάτι! Σε άλλο μπολ βάζουμε την ζάχαρη,το ξύσμα,την σόδα και το ξίδι πάνω στην σόδα να γίνει αφρός!
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Ρεβανί Βέροιας το Αυθεντικό με 4 ΜΥΣΤΙΚΑ!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
86 users have voted.
Ρεβανί Βέροιας το Αυθεντικό με 4 ΜΥΣΤΙΚΑ!!Το Αυθεντικό Διάσημο Ρεβανί Βέροιας έτσι όπως πρέπει να είναι, Κατακίτρινο, ψηλό με άρωμα Βανίλιας και Βουτύρου, Αφράτο αλλα οχι τρυπητό όπως το Παντεσπάνι με στιβαρό Σώμα. Η Απόλυτη επιτυχία του βασίζεται στο Υλικά του και στα 4 Σούπερ Τιπς που σας δίνω!!!

Κέικ μήλο κανέλα αφράτο μαλακό τέλειο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
152 users have voted.
Κέικ μήλο κανέλα αφράτο μαλακό τέλειο συνταγή εγγύηση !!!ΥΛΙΚΑ για ταψί η φόρμα 24 εκ.

Καρυδόπιτα με φρυγανιά φανταστική !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
163 users have voted.
Εύκολη καρυδόπιτα με φρυγανιά!!!Μια εύκολη συνταγή με φρυγανιά που σίγουρα θα σας αρέσει!!!υλικά -  Ingredients-6 αυγά -6 eggs-1κουπα ζάχαρη - 1 cup of sugar-1κούπα φρυγανιά τριμμένη - 1 cup breadcrumbs-2κτσ.

Υγιεινό κέικ με βρώμη κ μήλα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
175 users have voted.
 Υγιεινό κέικ βρώμης  με μήλα χωρίς μίξερ πολύ νόστιμο του λεπτού  --Εγώ το έψησα στο Air fryer στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά .!!!

Αφράτο Κέικ χωρίς αλεύρι και χωρίς μίξερ ❤️

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
177 users have voted.
ΧΩΡΙΣ ΜΙΞΕΡ! Αφράτο Κέικ Χωρίς Αλεύρι σε 5 Λεπτά - Θα το Λατρέψετε!!! Συνταγή για Αφράτο Κέικ χωρίς αλεύρι και χωρίς μίξερ ❤️• 250 γρ. βρώμη• 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ• 1 πρέζα αλάτι• 3 αυγά, μεσαία• 150 γρ. καστανή ζάχαρη• 80 γρ. ηλιέλαιο• 2 βανιλίνες• 250 γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut