Υλικά:
Για 4-6 άτομαΓια τη ζύμη250 γραμμάρια γιαούρτι150 γραμμάρια ελαιόλαδο ή βούτυρο340 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 πρέζα αλάτιΓια τη γέμιση1 ½ κιλό αρνί½ κιλό μυζήθρα Χανίων ή γραβιέρα τριμμένη½ κούπα ζωμό κρέατος6 φυλλαράκια δυόσμου κατά προτίμηση φρέσκουΑλάτιΠιπέριΓια την επάλειψη1 αυγό χτυπημένοΣουσάμι για το πασπάλισμα
Η αυθεντική συνταγή για πίτα με κρέας από τα Χανιά με αρνάκι και φύλλο γιαουρτιού
Απαιτούμενος χρόνος:
100 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: