Επειδή αυτές τις καταπληκτικές καριόκες τις φτιάχνω πάντα με το...''μάτι'' προσπάθησα να μετρήσω τα υλικά για να σας δώσω τη συνταγή.Όπως και νά'χει αυξομειώστε τα υλικά ώστε να έχετε ένα μίγμα μαλακό αλλά όχι σφιχτό,για να βγουν οι καριόκες ζουμερές και όχι σκληρές!ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 35-40 ΚΟΜΜΑΤΙΑ4 κούπες τριμμένο μπαγιάτικο σοκολατένιο κέικ200 γρ.μαύρη σοκολάτα με πορτοκάλι1 κ.σ μαργαρίνη3 κ.σ γεμάτες βανίλια γλυκό (υποβρύχιο)4-5 κ.σ σιρόπι σοκολατας ή βύσινο ή σιρόπι με ζάχαρη και νερό σε ίση ποσότητα4 κ.σ λικέρ κανέλας(Τεντούρα) ή κονιάκ1/2 κ.γ κανέλα σκόνη1 κούπα ψιλοκομμένα καρύδιαΓΙΑ ΤΟ ΤΥΛ