Υλικά------------------------------------1, ½ κιλό Spare Ribs ( Λέμε τον χασάπη να μας κόψει τα πλευρά απ’το χοιρινό κρέας με τρόπο ώστε να έχουμε το λεγόμενο ‘’Spare Rib’’ με το κοκκαλάκι του)ΕλαιόλαδοΑλάτι και πιπέρι μαύρο1 κουταλιά της σούπας Πάπρικα 2 κουταλιές της σούπας Worcestershire sauce 3 κουταλιές της σούπας BBQ sauce Καστανή ζάχαρη κι ελάχιστο τσίλι ή μπούκοβο Εκτέλεση------------- Από το βράδυ μαρινάρουμε το κρέας μέσα σ’όλα τα υλικά ,αφού πρώτα τα ανακατέψουμε καλά και περιχύσουμε μ’αυτά το κρέας.Σκεπάζουμε καλά το κρέας και το βάζουμε στο ψυγείο.Την επομένη μέρα το βάζουμε μέσ