Υλικά: 8 αβγά1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο4 κ.σ. ελαιόλαδο2 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο2 πιπεριές κομμένες σε ροδέλες1 κ.γ μπούκοβοτριμμένο τυρί της αρεσκείας σαςψιλοκομμένος βασιλικόςαλάτι- πιπέρι1 κουτί με ψιλοκομμένες ντομάτες Εκτέλεση: Σε μεγάλο αντικολητικό τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι. Προσθέτετε το σκόρδο, το κρεμμύδι, τις πιπεριές και το μπούκοβο και τα αφήνετε μέχρι να ροδίσουν. Περιχύνετε με τις ψιλοκομμένες ντομάτες και αφήνετε τη σάλτσα να δέσει. Χαμηλώνετε τη φωτιά και σπάτε προσεκτικά ένα ένα τα αβγά από πάνω. Μόλις αρχίσουν να σφίγγουν προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.