Ένα πολύ αγαπημένο γλυκό με καταγωγή από τη γειτονική μας χώρα που το όνομά του έχει άμεση σχέση με τον τρόπο παρασκευής του (αν και όχι από την αρχή) μια και σημαίνει "ο καμένος πάτος του καζανιού". Μπορεί το όνομα του γλυκού να προήλθεΤο γνήσιο καζάν ντιπί είναι μια βελούδινη κρέμα με ρυζάλευρο (που επειδή μου είχε τελειώσει και δεν βρήκα άλλο εδώ γύρω το έκανα με νισεστέ) και βουβαλίσιο γάλα. Το καζάν ντιπί είναι μια ακόμα απόδειξη ότι μερικές φορές από τα λάθη μπορούν να προκύψουν υπέροχες νοστιμιές!