Για τη βάση 12 μπισκότα Digestive (200 γρ.) τριμμένα 100 γρ. Flora Soft με βούτυρο 1 αυγό χτυπημένο 1 ασπράδι αυγού 1 καψούλι βανίλιας 60 γρ. ζάχαρηΓια τη γέμιση 225 γρ. τυρί μασκαρπόνε σε θερμοκρασία δωματίου 80 ml κρέμα γάλακτος με 30% λιπαράΓια την επικάλυψη 100 ml κρέμα γάλακτος με 30% λιπαρά 60 ml ξινόγαλο Λίγη τριμμένη καννέλα Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 150ο C. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της βάσης σε ένα μπολ. Τοποθετούμε το μίγμα μπισκότου σε μία βαθιά στρογγυλή φόρμα ή σε τσέρκι ζαχαροπλαστικής με διάμετρο 20 εκ.