Jump to Navigation

ψάρι στη λαδόκολλα

up
75 users have voted.

 ψάρι ψημένο στη λαδόκολλαphotos ερασι τέχνηςάλλοτε ( κι ακόμα τώρα, σε τόπους θαλασσινούς ) τύλιγαν το χοντρό ψάρι σε αλάτι και χαρτί, το περιτύλιγαν απέξω με εφημερίδες, το έδεναν σφιχτά με σπάγγο και το φούρνιζαν. είναι αυτή μιά παλιά, κλασική τεχνική ψησίματος, διόλου δύσκολη, κι επιπλέον το αποτέλεσμα είναι πραγματικά καλό.παίρνουμε ένα ψάρι μεγάλο και το καθαρίζουμε μέσα - έξω (το ψάρι, μας το καθαρίζει και ο ψαράς) σε ένα ταψί απλώνουμε κάθετα και οριζόντια (σε σχήμα σταυρού) δυό μεγάλα κομμάτια λαδόκολλα.ακουμπάμε πάνω το ψάρι κι ετοιμάζουμε δίπλα 1 - 2 κρεμμύδια χ

Διάβασε τη συνταγή στο amateurdecuisine.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Κανελόνια με μαγιονέζα και μπέικον

(sidagi.gr)
up
5153 users have voted.
Υλικά:  Για 4-6 άτομα160 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη100 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο120 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη100 γραμμάρια μανιτάρια ψιλοκομμέναπιπέρι και αλάτι20 έτοιμα βρασμένα κανελόνια300 ml. μαγιονέζα                                                                                                                               

Μουστάρδα με γεύση μπέικον

(sidagi.gr)
up
514 users have voted.
Υλικά:  Για 4-6 άτομα16 παχιές φέτες μπέικον (περίπου 395 γραμμάρια), κομμένα στη μέση σταυρωτάΗλιαίλεο προαιρετικά4 μεγάλα κρόκοι αυγών2 κουταλάκια του γλυκού ξύδι1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα Dijon1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι1/4 κουταλάκι φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι  Δοκιμάστε μια ξεχωριστή μουστάρδα για το φαγητό σας

Μαγιονέζα με δεντρολίβανο και μαϊντανό

(sidagi.gr)
up
358 users have voted.
Υλικά:  Για 4-6 άτομα5 κρόκους αυγών1 κουταλάκι μουστάρδα σκόνη2 κουταλιές της σούπας ξίδι2 κουταλιές της σούπας λεμόνι1 λίτρο ελαιόλαδοΑλάτιΠιπέρι1/4 φλιτζανιού μαϊντανό ψιλοκομμένο1/4 φρέσκο δεντρολίβανο ψιλοκομμένο Φτιάξτε με απλά μαγιονέζα με απαλή γεύση και άρωμα Απαιτούμενος χρόνος: 

Μους σολομού

(sidagi.gr)
up
780 users have voted.
Υλικά:  Για 4 άτομα   225 γρ. καπνιστό σολομό 100 γρ. τυρί κρέμα150 γρ. κρέμα γάλακτος 75 γρ. μαγιονέζα 11 γρ. ζελατίνα 125 ml κρασί άσπρο λίγο μπρικ 2 γαρίδες Χυμός από μισό λεμόνιΛίγο αγγουράκι Λίγος άνηθος ΑλάτιΠιπέρι Το κατάλληλο ορεκτικό για να συνοδεύσετε το λευκό κρασί σας! Απαιτούμενος χρόνος: 

Μαγιονέζα με άνηθο και λεμόνι

(sidagi.gr)
up
303 users have voted.
Υλικά:  Για 4-6 άτομα1 φλιτζάνι μαγιονέζα1/3 φλιτζάνι συν 1 κουτάλι σούπας ψιλοκομμένο άνηθο1/2 κουταλάκι φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού1/8 κουταλάκι φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι  Φτιάξτε μια εύκολη σως για να γαρνίρετε τα ψητά σας, πατάτες και θαλασσινά Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά


Main menu 2

1 | by Dr. Radut