ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΒΥΣΣΙΝΟ Ακόμη ένας σιμιγδαλένιος χαλβάς, αυτή τη φορά εμπλουτισμένος με αμυγδαλάκια και βυσσινάκια, απο το γλυκό που φτιάξαμε την περισυνή άνοιξη! Σερβιρίστηκε μέσα σε μια λουλουδένια φόρμα σιλικόνης και έφερε την άνοιξη στο τραπέζι μας! Δόση : για 10 άτομαΒαθμός δυσκολίας : εύκολοΥλικά : 3/4 φλ. σησαμέλαιο (125 ml), 1 1/2 φλ. ζάχαρη καστανή demerara (400 gr), 1/2 φλ. αμυγδαλόψυχα ασπρισμένη (70 gr), 2 φλ. σιμιγδάλι χοντρό (300 gr), 1/2 λουβί βανίλια, 1 1/2 φλ. γάλα (330 ml), 2 1/2 φλ.