Υλικά Μερίδες 31 πακέτο φασολάκια 500 γραμ.κατεψυγμένα4 ώριμες ντομάτες1 κρεμμύδι κομμένο σε φετούλες1 σκελίδα σκόρδο1 κουταλιά κοφτή σούπας πελτέ [αν τα θελετε πιο κόκκινα] αλάτι-πιπέρι-λίγη ζάχαρη 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδοΕκτέλεσηΒάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι με το κρεμμύδι και το σκόρδο τα δουλεύουμε λίγο με ξύλινη κουτάλα να μαραθούν.Προσθέτουμε και τα φασολάκια τα κατεψυγμένα αφού πρώτα τα ξε\πλύνουμε με χλιαρό νερό.Ανακατεύουμε και σε λίγα λεπτά προσθέτουμε τις ντομάτες λιωμένες καλ΄με το χέρι,και την κουταλιά τον πελτέ αραιωμένο σε 1 ποτήρι του νερού νερό [αν δεν βάλουμε πελτέ βάζουμε