Υλικά συνταγής 240γρ. σπορέλαιο 240 γρ. ελαιόλαδο 50 γρ. κονιάκ 160 γρ. χυμός φρέσκο πορτοκάλι 1 κ.γ. σόδα μαγειρική 200 γρ. ζάχαρη 1 κ.γ. γαρύφαλλο 2 κ.γ. κανέλα Ξύσμα από 2 πορτοκάλια ακέρωτα 900 γρ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 2 κ.γ. Mπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣΕκτέλεσηΚοσκινίζουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ σε μπωλ. Βάζουμε το λάδι, το σπορέλαιο, το κονιάκ, την ζάχαρη, την κανέλα, το γαρύφαλλο, το ξύσμα πορτοκαλιού. Διαλύουμε την σόδα στον χυμό και την ρίχνουμε στο μείγμα.