· Υλικά 500 γραμ μουσκεμένο και καλά στημένο ψωμί 80 - 100 γραμ ταραμά 1 καρότο ψιλοτριμμένο 1 κρεμμύδι περασμένο από το μουλτι μια κούπα ψιλοκομμένο άνηθο και κρεμμυδάκια λίγο φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο 4 κσ ελαιόλαδο 3 κσ φρυγανιά τριμμένη μπόλικο πιπέρι αλεύρι για το πανάρισμα σπορέλαιο για το τηγάνι εκτέλεση μουσκεύουμε την ψίχα του ψωμιού και την στύβουμε καλά. προσθέτουμε όλα τα υλικά μέσα σε μια λεκανίτσα. προσοχή στην ποσότητα του ταραμά να μην σας γίνουν αλμυρά κεφτεδάκια σας. ζυμώνετε δυνατά και αφήνετε στο ψυγείο για μια ωρίτσα περίπου.