Μια πανεύκολη συνταγή για ένα υπέροχο εκμέκ καταΐφι. Ένα αγαπημένο και πάντα ευπρόσδεκτο σε μικρούς και μεγάλους γλυκό. Μια παραλλαγή για ένα καταΐφι με βάση φύλλο καταΐφι, φρυγανιά τριμμένη, κανέλα και χοντροαλεσμένα καρύδια.Υλικά συνταγής 1 1/2 πακέτο φύλο καταΐφι 2 φλ. τσαγιού καρύδια χοντροαλεσμένα 1 κ.σ. κανέλα σκόνη 1 φλ. τσαγιού φρυγανιά τριμμένη 1 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο φρέσκο Για το σιρόπι: 6 φλ. τσαγιού ζάχαρη 4 φλ.