Υλικα:Έτοιμο φύλλο κρούσταςκασέριζαμπόν1 αυγό ΑΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές πατήστε ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕκτέλεσηΒάζουμε λίγα φύλλα κρούστας μέσα σε βουτυρωμένη φόρμα, στρώνουμε κασέρι και ζαμπόν και επαναλαμβάνουμε τις στρώσεις ανάλογα με την ποσότητα των υλικών μας! Τελειώνουμε με φύλλο κρούστας. Από πάνω ρίχνουμε το αυγό χτυπημένο με το μισό ποτήρι γάλα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει!Καλη όρεξη!!!Από Πασχαλης Νακ Νακ