ΥλικάΓια το φύλο1 κιλό αλεύρι Αλατίνη3 κουταλιές σούπας λάδι2 κουταλιές ξύδι1 πρέζα ζάχαρηλίγο αλάτιΓέμιση5 ευρώ φέτα4 αβγάλίγο πιπέριΕκτέλεσηΒάζω σε μία λεκανίτσα χλιαρό νερό περίπου 3 ποτήρια,ρίχνω μέσα το λάδι,το ξύδι,το αλάτι ,την ζάχαρη τα δουλεύω με το χέρι για λίγο ανακάτεμα,και αρχίζω να ρίχνω το αλεύρι σιγά σιγά μ'εχρι να γίνει ζύμη ,[μπορεί να χρειαστούμε λίγο παραπάνω να έχετε κοντά σας ]Ζυμώνουμε καλά την ζύμη να μην κολλάει στα χέρια μας και χωρίζουμε σε μπαλάκια μικρά σαν μικρό μήλο το μέγεθος.Βάζουμε αλεύρι σε καθαρή επιφάνεια και με το πλάστη ανοίγουμε το φύλο μας .Χρειαζόμαστ