Η Λαχανιά είναι παραδοσιακή νηστίσιμη πίτα της Θεσσαλίας με πολλά και διάφορα αρωματικά χόρτα!!!Υλικά για τα φύλλα600 γρ αλεύρι ( για όλες τις χρήσεις)300 γρ χλιαρό νερό2 κσ ελαιόλαδο1 /2 κγ αλάτι1 κγ ξίδιΓέμιση750γρ σπανάκι ψιλοκομμένο2 πράσα(το άσπρο μέρος)2 ματσάκια κρεμμυδάκια φρέσκο1 ματσάκι τσουκνίδα1 ματσακι λάπατα1 ματσάκι καυκαλήθρες1 ματσάκι παζιά (ή σέσκουλα)2 κσ αλεύριΕκτέλεσηΣε βάθη σκεύος βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι, το λάδι και το ξίδι.Ανοίγουμε με τα χέρια μας λακκούβα και προσθέτουμε σιγά σιγά το νερό.