Υλικά για παντεσπάνι:1 κούπα ζάχαρη, 1 κούπα αλεύρι, 5 αυγά, 2 βανίλιες ,2 κ σ νερό, 1 φακ.μπεικιν. ΚΡΕΜΑ: 2 1/2 λίτρα γάλα, 1 1/4 κούπα κορν φλάουρ, 3 κούπες ζάχαρη, 5 κρόκους 2-3 βανίλιες. ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ:200 γρ κουβερτούρα και 200 γρ εβαπορέ αδιάλυτο. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Χτυπάω στο μίξερ τα υλικά για το παντεσπάνι και αδειάζω το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί ( 40 x 35 Ψήνω στους 175 για περ 15 λεπτάΜόλις κρυώσει, φτιάχνω την κρέμα.Ρίχνω όλα τα υλικά σε κατσαρόλα σε σιγανή φωτιά και ανακατεύω συνεχώς μέχρι να πήξει.Ρίχνω την κρέμα ζεστή στο κρύο παντεσπάνι.μόλις κρυώσει η κρέμα λιώνω την σοκολάτα με το