Δροσερή τυροκαυτερή που όλοι λατρεύουμε σε μια πιο ανάλαφρη εκδοχή, απαλλαγμένη από τη φέτα.Την εμπλούτισα με goji berries, γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες.Έφτιαξα και ένα ντιπ με πελτέ ντομάτας, κι έτσι είχαμε δύο ντιπάκια για να βουτάμε απολαυστικά τα κριτσινάκια μας.Η συνταγή αυτή ήταν η δεύτερη συμμετοχή μου στον φετινό διαγωνισμό των Friday’s με θέμα «Living well”, γι αυτό και οι ποσότητες των υλικών που δίνω αντιστοιχούν σε μία ατομική μερίδα σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού.Για περισσότερα άτομα, προσαρμόστε ανάλογα!Θα χρειαστούμε:Για την τυροκαυτερή: 200 γρ.