Συνήθως το βράδυ της Αναστάσεως, μαζί με την μαγειρίτσα ετοιμάζω και ένα δυο μεζεδάκια, για τους …. δύσκολους που δεν τρώνε μαγειρίτσα, μη εξαιρουμένης εμού.Για φέτος το ένα από τα μεζεδάκια είναι ήδη αποφασισμένο, μιας και δοκιμάστηκε ήδη με επιτυχία.Μαφινάκια με φέτα και σπανάκι, που μοσχοβολάνε δυόσμο.Πολύ νόστιμα, πολύ εύκολα να ετοιμαστούν, και πολύ εντυπωσιακά στολισμένα με τυρί κρέμα με χορταρικά.Πάμε να δούμε πόσο εύκολα θα τα φτιάξουμε!(Η ιδέα της συνταγής με αρκετές τροποποιήσεις από εδώ) Θα χρειαστούμε:300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις250 γρ.