Υλικά4 πακέτα μπισκότα σαβουαγιάρ βανίλια σοκολάτα500 γρ. τυρί κρέμα, μασκαρπόνε1 λίτρο κρύα κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε παχύρευστη μορφή200 γρ. ζάχαρη1 αβγό1 κρόκο αβγού200 γρ. σοκολάτα γάλακτος ξύσμαΓια το σιρόπι καφέ:5 κ.σ. στιγμιαίο καφέ200 γρ. σοκολάτα γάλακτος ξύσμα250 γρ. νερό50 γρ. ζάχαρη150 γρ. λικέρ Αμαρέτο150 γρ. λικέρ Καλούακακάο για επικάλυψηEκτέλεση για κρέμα Σε μπολ χτυπάμε το αβγό, τον κρόκο και τη ζάχαρη για 5'-6' με μίξερ χειρός ώστε να αφρατέψει και να κρεμώσει. Βάζουμε το τυρί και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε μετά τη σαντιγί.