Υλικά500 γραμ.κιμά μοσχαρίσιο7 φρυγανιές μουλιασμένες σε νερό και στιμμένες καλά[μπορούμε και μπαγιάτικο ψωμί 2-3 φέτες]2 σκελίδες σκόρδο ψιλοτριμμένες1 κρεμμύδι ψιλοτριμμένο1 αυγό2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ.σούπας ούζο 3/4 κουτ.του γλυκού κίμινοαλάτιπιπέρι αλεύριελαιόλαδο για να τηγανίσουμε Σάλτσα1 ντομάτα ώριμη ψιλοτριμμένη2 κουταλιές σούπας κοφτές πελτέ ντομάταςαλατι-πιπέρι-λίγη ζάχαρηΤο ελαιόλαδο από το τηγάνι που θα περάσουμε τα σουτζουκάκιαΕκτέλεσηΒάζουμε σε μπόλ τον κιμά, τις φρυγανιές ,το σκόρδο,το κρεμμύδι,το αυγό .το ούζο,[μυστικό γιαγιάς μου ]αλάτι,πιπέρι,το κίμινο ,το