Ιστορίες με σπιτικά σοκολατάκια, μέρος 2ον (πατήστε εδώ για το 1ο μέρος). Πραγματικά έχω ενθουσιαστεί με το πόσο εύκολα και νόστιμα είναι, που το απολαμβάνω να πειραματίζομαι με γεμίσεις και σχήματα. Σε μισή ωρίτσα είναι έτοιμα!
Τα συγκεκριμένα είναι τα αγαπημένα της μαμάς μου. Είναι γεμιστά με μάρζιπαν, που είναι έτοιμη αμυγδαλόπαστα. Μπορείτε να τη βρείτε στα μεγαλύτερα σούπερμαρκετ. Είναι σαν σφιχτή ζύμη από τριμμένο αμύγδαλο, ζάχαρη και ασπράδι αυγού. Μπορείτε να την φτιάξετε και στο σπίτι, αλλά με την έτοιμη γλιτώνετε χρόνο στην προετοιμασία.