Τι κάνεις όταν θέλεις να φας μακαρονάδα με ροκφόρ; Ετοιμάζεις αυτή την εύκολη και λαχταριστή σάλτσα για να συνοδέψεις τα ζυμαρικά σου και ενθουσιάζεις ευχάριστα τον ουρανίσκο σου!Θα πρότεινα να μην θυσιάσετε τη σπιρτάδα της σάλτσας με τα spaghetti σας αλλά να χρησιμοποιήσετε κάποιο πιο ευφάνταστο ζυμαρικό όπως οι παπαρδέλες.Λίστα για ψώνια1 συσκευασία παπαρδέλες300γρ. philadelphia100γρ. ροκφόρ100γρ. κρέμα γάλακτος20 σπόρους κουκουνάρι5-6 φυλλαράκια δυόσμο φρέσκο ή ξερόΣε ένα βαθύ τηγάνι, σε χαμηλή θερμοκρασία θα ρίξετε το philadelphia και το ροκφόρ και θα τα λιώσετε ανακατεύοντας ελαφρά.