Γιουβέτσι πεθύμησε η οικογένεια !!!ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΈνα κιλό μοσχάρι χτένι το μισοβράζω πρώτα κ μετά το σοτάρω με κρεμμύδι ψιλοκομμένο.Σβήνω με κρασί κ έπειτα ρίχνω 3 ντομάτες περασμένες από το μουλτι μισό κουτάλι πελτέ, αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι, κανέλα κ ντοματινια ,Ζεστό ζωμό που έχω κρατήσει κ σιγοβράζω μέχρι να μαλακώσει πολύ το κρέας. ΣΟτάρω το κριθαράκι πρώτα κ μετά το ρίχνω στο κρέας είτε το αφήνω στη κατσαρόλα είτε το βάζω σε πήλινα στο φούρνο !!Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Σούλα Λεβέντη ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ