Jump to Navigation

Μαρμελάδα Δαμάσκηνο

up
657 users have voted.

Μαρμελάδα Δαμάσκηνο

Η πιο αγαπημένη φθινοπωρινή μαρμελάδα.. φυσικά η μαρμελάδα δαμάσκηνο!

Total Time: 60 λεπτά Προετοιμασία: 60 λεπτά Μερίδες: 2 βάζα/500Βαθμολογία: 5 (συνολικά 2 ψήφοι)Θρεπτικά συστατικά: Θερμίδες: Μια κουταλιά της σούπας έχει 80 kcal. Υλικά:1000 gr. - δαμάσκηνα, χωρίς τα κουκούτσια500 gr. - ζάχαρη1 κουταλιά της σούπας - φρέσκο χυμό λεμονιώνΟδηγίες:

 

Βήμα 1: Πλένετε καλά τα δαμάσκηνα, τα κόβετε στην μέση και αφαιρείτε τα κουκούτσια.

Βήμα 2: Ζεματάτε τα δαμάσκηνα σε καυτό νερό για 1 λεπτό.

Διάβασε τη συνταγή στο www.gluko.gr

Σχετικές συνταγές

Μπισκότα Βουτύρου, «LoveCookies»!

(www.gluko.gr)
up
2498 users have voted.

Μπισκότα Βουτύρου, «LoveCookies»!

Μια απλή, εύκολη, γλυκιά πρόταση για βουτυράτα μπισκότα, σε σχήμα καρδιάς!
Απολαύσετε ένα όμορφο πρωινό με το ταίρι σας και διαλέξτε αυτό τον λιτό τρόπο, να τον γλυκάνετε με την αγάπη σας!

Τρούφες Σοκολάτας με Chilli και Άρωμα Espresso

(www.gluko.gr)
up
1782 users have voted.

Τρούφες Σοκολάτας με Chilli και Άρωμα Espresso

Υπέροχες, βελούδινες τρούφες bitter σοκολάτας για μεγάλα παιδιά, αρωματισμένες με πιπέρι Chilli και Espresso!

Μακαρόν με Μαστίχα και Κρέμα Μανταρίνι

(www.gluko.gr)
up
2154 users have voted.

Μακαρόν με Μαστίχα και Κρέμα Μανταρίνι

Απίστευτα Μακαρόν με Μανταρίνι και Μαστίχα Χίου! Ένας συνδιασμός που θα σας ενθουσιάσει, καθώς η φρεσκάδα του μανταρινιού στην κρέμα ταιριάζει απόλυτα με το ντελικάτο άρωμα της μαστίχας!

Κρέμα Πορτοκάλι

(www.gluko.gr)
up
1627 users have voted.

Κρέμα Πορτοκάλι

Μια απλή και εύκολη συνταγή για ένα γρήγορο, απολαυστικό γλύκισμα!
Ελαφριά κρέμα με γεύση πορτοκάλι, τρώγεται κάθε στιγμή ζεστή ή κρύα!

Σοκολατένιο Ψωμί με Κολοκύθι

(www.gluko.gr)
up
2314 users have voted.
Σοκολατένιο Ψωμί με Κολοκύθι Ένα καταπληκτικό γλύκισμα κάτι ανάμεσα σε ψωμί και κέικ! Σοκολατένιο, ζουμερό και υγιεινό! Τα λαχανικά ταιριάζουν με την σοκολάτα και όλες οι γεύσεις δένουν τέλεια! Ένα διαφορετικό γλυκό που θα σας εκπλήξει ευχάριστα!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut