Υλικά:
Για 2-4 άτομα3 κουταλιές της σούπας στραγγιστό γιαούρτι1 κουταλιά της σούπας γλυκιά μουστάρδα4-5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ διαλυμένο σε νερό2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα100 ml λευκό ξηρό κρασί2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες3 κουταλιές της σούπας διάφορα μυρωδικά(κατά προτίμηση θυμάρι και βασιλικός)150 γραμμάρια ελιές Καλαμών(αφαιρούμε τα κουκούτσια)½ φλιτζάνι τσαγιού ξίδιαλάτιφρεσκοτριμμένο πιπέρι