ΥλικάΓια την επάλειψη της κότας1 κουταλιά σούπας μουστάρδα2 κουταλιές λευκό κρασί1 κουταλιά σάλτσα σόγιας1 κουταλιά μέλιαλατάκι κ πιπεράκι!!Όλα μαζί και ένα καλό χτύπημαΥλικά για την γέμιση1 κοτόπουλο 2/1,2 κιλά1 μεγάλο κρεμμύδισυκωτάκια κόταςρύζι κίτρινο1 ξυλαράκι κανέλαΆνηθοΑλάτι κ πιπέρι!!ΕκτέλεσηΚαθαρίστε το κοτόπουλο καλά.Βάλτε σε μια κατσαρόλα 1.1/2 λίτρο νερό και ένα κρεμμύδι ένα καρότο 2 κλαράκια σέλινο ..βράστε το κοτόπουλο για 25 λεπτά !Βγαλτετο από το ζουμί και βάλτε το σε να πυρέξΣε ένα τηγάνι βάλτε λίγο λάδι τσιγαρίστε τα συκωτάκια σε μικρά κομμάτια το κρεμμύδι..ρίξτε το ρύζι προσ