ΥΛΙΚΑ1 κιλο κοτοπουλο στηθος1ματσακι κρεμμυδακια φρεσκα1ξερο κρεμμυδιελαιολαδο2κουτ σουπας μουσταρδα 1ποτηρι νερου κρασι λευκο3κουπες ρυζι καρολινα1κρεμα γαλακτος100γρ μανιταρια της αρεσκειας σαςΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣε ενα τηγανακι βαθυ βαζουμε ελαιολαδο,πλενουμε πολυ καλα το κοτοπουλο και το τσιγαριζουμε,Στην συνεχεια,προσθετουμε ψιλοκκομενα τα κρεμυδια μας και ανακατευουμε.Αλατοπιπερωνουμε και σβηνουμε με το κρασι.Αφηνουμε να εξατμιστη τελειως.Ριχνουμε την κρεμα.τα μανιταρια και την μουσταρδα.Βραζουμε ακομα για 4 λεπτα και κατεβαζουμε απο την φωτια.Αλατιζουμε και σερβιρουμε με ρυζακι καρολινα!!!!!!!