Υλικά Για τη ζύμη 900 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 ml νερό 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας ξίδι 1 κουτ. γλυκού αλάτι Για το λάδωμα τον φύλλων 100 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη, λιωμένο 50-80 ml ελαιόλαδο Για τη γέμιση 500 γρ. σπανάκι, καθαρισμένο αλάτι φέτα τριμμένη, κατά βούληση ελαιόλαδο 3 αυγά, χτυπημένα για να περιχύνουμε τη γέμιση Για το άλειμμα της επιφάνειας βούτυρο ή μαργαρίνη, λιωμένο Εκτέλεση Ζύμη 1.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Η ζύμη που θα προκύψει ζυγίζει 1,5 κιλό και είναι ελαστική.