Υλικά:
Για 8-10 μερίδεςΓια τη ζύμη3/2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις (περίπου 700 γραμμάρια)3 κουταλιές ελαιόλαδο λίγο αλάτι1 ποτήρι κρύο νερόΓια τη γέμιση5-6 μεγάλα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα1 κιλό, μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες (Αγαρικά, Αμανίτες, Βωλίτες. Κανθορίσκοι, Κρατερέλλοι, Μακρολεπιότες)αλάτι, πιπέρι4 αυγά4-5 κουταλιές ελαιόλαδο
Λαχταριστή και παραδοσιακή μανιταρόπιτα με σπιτικό φύλλο για όλες τις ώρες
Απαιτούμενος χρόνος:
45 λεπτά