ΥΛΙΚΑ1κιλο αλευρι χωριατικο μαλακο1/2κιλο αλευρι σκληρο1κουτ αλατι20γρ μαγια φρεσκιακαι προζυμι(θα μαθουμε αργοτερα την παρασκευη του)νερο χλιαρο οσο παρει περιπου 1λιτροΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣε μια μεγαλη λεκανη βαζουμε και τα δυο αλευρια.Κραταμε λιγο μην χρειαστουμε αργοτερα.Κανουμε μια λακουβιτσα στο κετρο.ριχνουμε λιγο νερο και την μαγια και τα ανακατευουμε διαλυοντας την μαγια και στην συνεχεια διαλυοντας το προζυμι.Παιρνουμε σιγα σιγα αλευρι απο τα πλαγια και αρχιζουμε να ζυμωνουμε.Ριχνουμε σιγα σιγα και το υπολοιπο νερο και ζυμωνουμεμεχρι να ομογενοποιηθουν τα υλικα και πετυχουμε μια ευπλαστη ζυμη.