Υλικά 2 κιλά μοσχάρι3 κρεμμύδια χοντροκομμένα3 σκελίδες σκόρδο1 ποτήρι χυμός ντομάτας1 κουταλιά πελτέαλατι πιπέριμπαχάρι 1 πράσινη πιπεριάελαιόλαδο 1 κιλό κρεμμύδια σια στιφάδοενα ποτήρι μανέστρα (κριθαράκι ) Εκτέλεση Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα μας να κάψει Ριχνουμε το κρέας μέχρι να σωταριστεί μετά ριχνουμετο κρεμμυδι και το σκόρδο να μαραθούν Οταν είναι έτοιμα προσθέτουμε την ντομάτα και τον πελτέκαι τ αφήνουμε να βράσει, συμπληρωνουμε σταδιακά νεράκι.Οταν αρχίσει και μαλακώνει το κρέας βάζουμε το αλατι το πιπέρι και το μπαχάρικαι τ αφήνουμε να βράσει λιγο ακόμα!!!! Φροντίστε να έχει α