Jump to Navigation

Ψαρόσουπα με μπακαλιάρο παστό και αυγολέμονο

up
83 users have voted.
Καλή σας μέρα! Αφορμή για τη σημερινή ανάρτηση έγινε ένας μπακαλιάρος!!! Ναι ένας παστός μπακαλιάρος! Ένα ψάρι που, αν και το χρησιμοποιούμε πολύ, που κάταφερε να εισβάλλει στην ελληνική παραδοσιακή κουζίνα δεν είναι καθόλου ελληνικό. Ο μπακαλιάρος, λοιπόν, γίνεται μια καταπληκτική ψαρόσουπα... 
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Πατσάς ψιλοκομμένος για μερακλήδες !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
29 users have voted.
 Πατσάς ψιλοκομμένος για τους φανατικούς μερακλήδες . Με μπόλικο σκορδοστούμπι!!!Υλικά✔️1/2 μοσχαρίσια γλώσσα✔️2 κιλά περίπου μάγουλα μοσχαρίσιαΣκορδοστούμπι1 φλιτζάνι τσαγιού ξύδι4 σκελίδες σκόρδοΑλάτι για σερβίρισμαΕκτέλεση1️⃣ Ζητάμε από τον χασάπη να μας ξεχωρίσει τα μάγουλα απ το μοσχαρίσιο κεφάλι .

Η πιο νόστιμη Κολοκυθόσουπα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
156 users have voted.
Σούπα ΒΑΛΣΑΜΟ για τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ!!! Συνταγή για ΦΘΙΝOΠΩΡΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΟΥΠΑ - Pumpkin Soup Recipe  !!!Συνταγή για την πιο νόστιμη Κολοκυθόσουπα!

Χορτόσουπα γεύμα γεμάτο βιταμίνες !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
637 users have voted.
Χορτόσουπα γεύμα γεμάτο βιταμίνες !!! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ !!!! Νόστιμη, υγιεινή, ελαφριά αλλά και χορταστική.Ενα γεύμα γεμάτο βιταμίνες !!!!

Σούπα με φακές Εγκλουβής Λευκάδας και λαχανικά, στη χύτρα ταχύτητας

(tantekiki.blogspot.gr)
up
1436 users have voted.
Στο οικογενειακό τραπέζι η σούπα με φακή είχε πάντα μια ξεχωριστή θέση. Δεν υπήρχε εβδομάδα χωρίς να την απολαύσουμε και πάντα όπως τη θέλαμε όλοι (σ' αυτό υπήρχε ομοφωνία) χυλωμένη, μάλλον πηχτή και όχι να ψάχνουμε τις φακές μέσα σε μια λίμνη νερού! 'Ετσι την έφτιαχνε, λοιπόν, η γιαγιά μου και μετά η μαμά μου και τώρα εγώ. Αυτό κι αν θα πει παράδοση!

Αυτή η Σούπα είναι βάλσαμο για το στομάχι!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1313 users have voted.
 Σήμερα Φίλοι μου σας δείχνω πραγματικά μια συνταγή που αξίζει σίγουρα πολλά και αυτό σας το υπογράφω!!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut